Tagjaink ajánlatai

A Buddha-Bar Hotel ajánlata

Ajándékozzon Buddha-Bar élményt karácsonyra!

Lepje meg kollégáit, üzleti partnereit vagy családtagjait egy romantikus éjszakával a Buddha-Bar Hotel extravagáns szobájában, egy különleges ázsiai vacsorával a stílusos Buddha -Bar Étteremben, egy kényeztető masszázzsal a minden érzékre ható Buddhattitude Spa-ban vagy egy ritmusos Buddha-Bar dallamokat tartalmazó CD-vel, és biztosan nem fognak csalódni.

További információért forduljon Maszlag Renátához: +36 1 7799 73 13
renata.maszlag@buddhabarhotel.hu

A Btech Magyarország Kft. ajánlata

Lepje meg szeretteit a Tissot Couturier Collection ajándékaival!

A Tissot időtálló ajándékai nemcsak a fa alatt okoznak örömöt a megajándékozottnak, hanem hosszú éveken keresztül a mindennapjaik aktív kiegészítői is lesznek.

Ajánlat megtekintése (PDF, 61 KB
Tissot Couturier Collection (PDF, 343 KB)

A Budapest Marriott Hotel ajánlatai

Válogasson a Budapest Marriott Hotel ünnepi ajánlataiból!

Ajánlatok az ünnepekre

A Budapest Marriott Hotel széles programválasztékkal készül a decemberi ünnepi időszakra. Karácsonyi és újévi vacsorák, büféebédek, házhozszállítási lehetőség és különleges adventi alkalmak (főzőiskola gyerekeknek, karácsonyi vásár, süteménybüfé) várja a hotelbe ellátogató vendégeket.

Ajánlat megtekintése (PDF, 5.9 MB)

Ajánlatok karácsonyi rendezvényekre

A Budapest Marriott Hotel catering csapata gazdag étlappal és különleges karácsonyi ajánlatokkal várja mindazokat, akik a hotelben szeretnék megszervezni karácsonyi rendezvényüket.

Ajánlat megtekintése (PDF, 1.4 MB)

A Courtyard Budapest City Center ajánlatai

Válogasson a Courtyard Budapest City Center ünnepi ajánlataiból!

Ajánlatok karácsonyi rendezvényekre

Gondolt már arra, hogy az idei karácsonyi céges parti helyszínéül a Courtyard Budapest City Centert választja? A rendezvényszervező és felszolgáló csapat szívesen áll az Ön és vendégei rendelkezéseire.

Ajánlat megtekintése (PDF, 937 KB)

Karácsonyi cégajándékok

Gondoskodott már a karácsonyi ajándékok beszerzéséről ügyfelei és üzleti partnerei részére?

Ajánlat megtekintése (PDF, 704 KB)

Színházi menüajánlatok

Színházlátogatás előtt vagy után alkalmuk nyílik arra, hogy megkóstolják a Courtyard színházi menüit. Az ajánlat különlegessége abban rejlik, hogy az étlapon megjelölt elő- és főételeket, desszerteket, valamint italokat a „Ma este színház”- kezdeményezéshez hasonlóan fél áron kínálják a vendégeknek.

Ajánlat megtekintése (PDF, 75 KB)

Steak menüajánlatok

A Courtyard steak-menüinél biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű steakeket szolgálnak fel Önnek. A steakeket változatos módokon készítik el és különböző körettel illetve szószokkal tálalják.

Ajánlat megtekintése (PDF, 222 KB)

Irodai Catering ajánlatok

A Courtyard lehetőséget biztosít Önöknek arra, hogy céges rendezvényekre, találkozókra, fogadásokra előre elkészített hidegtálakat rendeljenek irodájukba. Húsos, halas vagy vegetáriánus mini szendvicsek, sajt- és gyümölcstálak, desszertek és sós pogácsák széles kínálatából választhatnak. Érdeklődés esetén, kérjük, töltse ki a mellékelt táblázatot a rendelni kívánt mennyiséggel és küldje el rendelését legkésőbb 24 órával a rendezvény előtt a hotelnek!

Ajánlat megtekintése (DOCX, 1.4 MB)

A SGS Hungária Kft. ajánlata

A SGS Hungária Kft. rendszeresen szervez tájékoztató előadásokat az irányítási rendszer szabványok változásairól. Novemberi konferenciájukon új ISO 9001:2015 és 14001:2015 szabványok tervezeteit mutatták be.

Beszámoló megtekintése (PDF, 117 kb)

Oldalak

Swisscham Hungary

Székhely:

1023 Budapest
Lajos utca 32.

Iroda, Postázási cím:

1114 Budapest
Bartók Béla út 43-47.
VI. em.

Tel./FAX:

+36 1 214 0651

Mobil:

+36 30 902 63 49

info@swisscham.hu

RSSRSS