Tagjaink ajánlatai

Schweiz Tourismus

Ha még nem tudja, melyik téli program mellett döntsön, a Schweiz Tourismus online „téli keresője” minden bizonnyal segítségére lesz. A tél Svájcban mindig egyedülálló élményeket tartogat.

Ajánlat megtekintése

Hotel Aquincum Budapest

Magyarország egyetlen üzletasszonyok számára kialakított szállodai szobáját ajánlja Önnek a Hotel Aquincum Budapest.

Kiajánló megtekintése

B4 exkluzív fitness-terem

Kedves Érdeklődő!

 

Angyalföld szívében megnyitottuk jól felszerelt exkluzív fitness-termünket! Szeretjük a sportot, és valljuk, hogy az egészséges életmód a hosszú élet titka és hozzájárul a mindennapi jó hangulatunkhoz. Fontos számunkra az elegancia, a tisztaság és a stílus, és aki ellátogat hozzánk, ezt a saját szemével is láthatja.

 

VGD Ferencz & Partner

Alábbi hírlevelünkben a teljesség igénye nélkül összefoglaltuk az adótörvényeket érintő, közelmúltban elfogadott lényeges jogszabályváltozásokat.

Hírlevél letöltése (DOCX)

Jelen levelünkben a 2015. január 1-án bevezetésre került EKAER-rendszerrel kapcsolatos változásokról szeretnénk tájékoztatni Önöket.

Hírlevél letöltése (DOCX)

 

WTS Klient Adótanácsadó Kft.

EKAER – 2015. február 1-jétől bírságot szabhat ki a NAV. Mire figyeljünk az év végi módosítások kapcsán? – Legújabb hírlevelünkben a felkészülést segítendően összefoglaljuk az EKAER szabályozás jelentősebb év végi újdonságait.
Amennyiben részletesebb információra lenne szükségük hírlevelünkkel kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésükre.

Hírlevél megtekintése (PDF)

A 2014. év végén elfogadott adótörvény-változások eredményeképpen tovább szigorodó transzferár-nyilvántartási kötelezettség egyre több vállalkozást érinthet. Jelen hírlevelünkben ezen változásokra szeretnénk felhívni a figyelmet.

Hírlevél megtekintése (PDF)

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet az Országos Zöldhatóság részére teljesítendő éves adatszolgáltatások közelgő határidőire. A csomagolási hulladékok vonatkozásában a papír alapon teljesítendő adatszolgáltatás határideje 2015. január 31.

Hírlevél megtekintése (PDF)

 

Oldalak

Swisscham Hungary

Székhely:

1023 Budapest
Lajos utca 32.

Iroda, Postázási cím:

1114 Budapest
Bartók Béla út 43-47.
VI. em.

Tel./FAX:

+36 1 214 0651

Mobil:

+36 30 902 63 49

info@swisscham.hu

RSSRSS